🌸 10% Korting Op De Website! 🌸Kortingscode: MOEA10

IngrediëntenRedensyl® is een actief ingrediënt dat uitgevonden, gepatenteerd en klinisch getest is in Zwitserland. In 2014 ontving het de In-Cosmetics Silver Award voor zijn bijzonder effectieve actieve ingrediënten.


Redensyl:

• Activeert haarwortels

• Versterkt verzwakte haarzakjes

• Helpt haaruitval tegen te gaan

Hyaluronzuur is een heel bijzonder actief ingrediënt dat grote hoeveelheden water in het lichaam kan binden. Op deze manier geeft hyaluronzuur elasticiteit aan de cellen en stopt het verouderingsproces in haar en huid. Hyaluronzuur hydrateert de haarzakjes en beschermt ze tegen vroegtijdig falen. Het haar wordt zo veel voller.


Amandelolie is het schoonheidselixer voor een mooie huid en haar, omdat het vol zit met natuurlijke en gezonde voedingsstoffen: vitamine A, E, B en D evenals de mineralen kalium, magnesium en calcium - een supergezonde mix. Macadamia-olie bevat veel waardevolle ingrediënten die op hetzelfde manier op het haar als op de huid werken - verjongt, beschermt en regenereert.Kokosolie is echt een wondermiddel voor gezond en sterk haar. Rijk aan mineralen, antioxidanten en vitamines.

Arganolie is een dure en uitstekende grondstof voor huid- en haarverzorging. Helpt beschadigd, broos haar glad te maken en geeft het glans en elasticiteit.

Sojaolie heeft een voedende, verzachtende en hydraterende werking op huid, haar en nagels. Het verbetert de elasticiteit en bevordert de regeneratie van huidcellen.


De actieve component Cell'intact®, gewonnen uit boekweit, vormt een beschermlaag die de huid langdurig beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het is een gecertificeerd biologisch en ecologisch ingrediënt.